Creƫer je eigen stek

Ontdek de vrijheid van het bouwen van een eigen nieuwbouwhuis. Geniet van de ruimte en flexibiliteit. Of je nu alleen, samen of met een gezin bent, je hebt alle mogelijkheden om je droomhuis te bouwen. Helemaal naar jouw smaak en behoeftes. Je mag het allemaal zelf bedenken!

 

In Sectorpark komen 24 vrije kavels. Koop een kavel en bouw jouw ideale thuis.

Kies

Kies een eigen kavel voor het bouwen van een eigen huis. De kavels verschillen in oppervlakte en vorm. Woon je graag aan het water? Of liever aan de rand van het bos? Het is allemaal mogelijk. Het is jouw keus.

Bouw

Bouw een eigen huis dat aan al je verwachtingen voldoet. Jij bepaalt. Je ontwerpt je ideale thuis op basis van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Woon

Heerlijk wonen in een groene woonwijk met ruimte voor recreatie, ontmoeting en samenzijn.  Een fijne plek voor jong en oud.

Droom je al jaren van het bouwen van je eigen huis? Dan is dit is je kans! Bij het zelf bouwen van een huis ben jij de opdrachtgever en coördineer je het hele proces. Je kan je huis zelf ontwerpen of laten ontwerpen door een architect binnen de randvoorwaarden van de gemeente.

Je kiest zelf de aannemer en alle toeleveranciers. Wil je liever met anderen samenbouwen op meerdere kavels? Dan neem je de beslissingen samen en ben je gezamenlijk opdrachtgever.

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.