Een woning met lef

Ontwerp en creëer je eigen atelierwoning in één van de bestaande panden. De beschikbare ruimte binnen deze gebouwen kan worden verbouwd tot een geheel nieuwe woon- en leefomgeving. Maak gebruik van de bestaande elementen van het pand en geef er je eigen draai aan. 

 

In Sectorpark komen 8 atelierwoningen. Koop jouw eigen atelierwoning en ga het avontuur aan. 

Kies

Transformeer een van de ruimte naar een atelierwoningen en creëer je eigen thuis. Deze woningen hebben ieder een eigen verhaal, dat jij mag gaan vertellen.

Maak

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het verbouwen en inrichten. Ontdek de mogelijkheden en maak er helemaal je eigen plek van.

Ontdek

In de groene omgeving is er ruimte voor jong en oud. In de woonwijk zijn er plekken voor recreatie, ontmoeting en samenzijn.

Heb je altijd al de uitdaging aan willen gaan om van een uniek en bestaand pand met een historische achtergrond iets nieuws te creëren? Zoek dan niet verder! Je kiest zelf hoe je jouw woning vorm gaat geven. Jij bent zelf opdrachtgever en je coördineert het hele proces.

Maak je zelf het ontwerp of neem je een architect in de arm? Er zijn geen verplichtingen. Ga je liever samen met anderen het project aan? Ook dat is mogelijk. Je neemt dan samen de beslissingen en bent gezamenlijk opdrachtgever.

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.